Szállodai textíliák értékesítése


Szállodai ágyneműk

A szállodai szoba főszereplője az ágy. Legyen szó üzleti útról vagy üdülésről, a vendég pihenni vágyik, ezért kiemelten érzékenyek vagyunk az ágyneműre. Magyarországon sajnos még jó szállodákban is gyakori hiba, hogy az ágynemű elhasználódott, már régen megérett a cserére, hajszálas, göbös, lyukas, elszíneződött. A szobába lépve ettől a látványtól igencsak dühösek leszünk, hiszen senki sem szeret reklamálni emiatt, ugyanakkor semmi kedvünk a fejünket ilyen textíliára hajtani. A tökéletes szállodai ágyban hibátlanul tiszta, finom tapintású, foltmentes, fertőtlenített, tökéletes alvásminőséget biztosító ágynemű található, amely illeszkedik a hotel színvonalához. Minden kategóriában megtalálható a tökéletes alapanyag, amely sokáig szolgálja a vendég és a szálloda kényelmét is.

1Hoteltextil*/**
Hosteleknek, panzióknak, egy-kétcsillagos házaknak a 90 fokon mosható, hófehér, kevertszálas renforcé alapanyagból készült ágyneműinket ajánljuk, amelyek a lehető legalacsonyabb árfekvés mellett is strapabíróak, hosszú távon használhatók, az ipari mosoda kezelését is kiválóan tűrik. Az alapanyag 145 g/nm-es, vastag, erős, a szanforizálási eljárásnak köszönhetően mérettartó, finomított, ezért puha tapintású.
2Hoteltextil***
Háromcsillagos partnereink számára a kevertszálas (50-80% pamuttartalmú), sima fehér vagy csíkos textíliáinkat ajánljuk, amelyek 150 g/nm-es, mercerizált, szanforizált, finomított termékek. A mercerezés a pamutfonalak és -kelmék kikészítési eljárása, amelynek során a fonalat ill. kelmét kifeszített állapotban hideg nátronlúggal kezelik. Ennek hatására a pamutszálak megduzzadnak, kisimulnak és fényessé válnak, egyúttal színezékfelvevő képességük és szakítószilárdságuk is megnő. Így az anyag sokkal élénkebb színű lesz és az igénybevételt még jobban tűri.

Háromcsillagos partnereink számára a kevertszálas (50-80% pamuttartalmú), sima fehér vagy csíkos textíliáinkat ajánljuk, amelyek 150 g/nm-es, mercerizált, szanforizált, finomított termékek. A mercerezés a pamutfonalak és -kelmék kikészítési eljárása, amelynek során a fonalat ill. kelmét kifeszített állapotban hideg nátronlúggal kezelik. Ennek hatására a pamutszálak megduzzadnak, kisimulnak és fényessé válnak, egyúttal színezékfelvevő képességük és szakítószilárdságuk is megnő. Így az anyag sokkal élénkebb színű lesz és az igénybevételt még jobban tűri.

3Hoteltextil****/****+
A négycsillagos minősítéssel bíró hotelek részére olyan prémium minőségű pamut-szatén és pamut-perkál ágyneműket ajánlunk, amelyek alapanyaga 100% pamut, szintén mercerizált, szanforizált és finomított, 90 fokon mosható. A garantált gyári zsugor maximum 5%. A szobába lépve a vendég azonnal észreveszi a csillogóan fehér, tökéletesen puha, prémium ágyneműt.
4Luxus hoteltextil***** (Egyiptomi pamut ágynemű)

Ötcsillagos luxusszállodáknak 100% prémium pamutfonalból készült, 240 TC szálsűrűséggel bíró, 145 g/nm-es anyagainkat ajánljuk. A legfinomabb tapintású, szinte vakítóan fehér textíliák mintázata lehet 3-10 mm-es vagy teljesen sima, letisztult hatást keltő. A legelegánsabb, legszebb hatást keltő termékek, amelyek tökéletes illeszkednek a szálloda eleganciájához és a legigényesebb vendég elvárásainak is megfelelnek.

Egyiptomi pamutfonalból készült luxustermékeinket azoknak ajánljuk, akik kiemelten igényesek az ágyneműre és ezért hajlandóak magasabb árfekvést is elfogadni. Az alapanyag a legdrágább, nagyon vékony, hosszúszálú pamutfonalból szőtt, ezért bár leheletvékony, mégis kiemelten bírja az igénybevételt. A tapintása több éves használat után is tökéletes, valódi luxustermék. (Csak külön megrendelésre, nagy mennyiségben érhető el.)


Fürdőszobai textíliák

A dörzsáru vastagsága, minősége és esztétikája kiemelten fontos számunkra. Gondoljunk csak bele, hogy a vendég az egész testét végigdörzsöli ezzel a textíliával, kicsit sem mindegy számára, milyen minőségű, mennyire nedvszívó, alaposan ki van-e tisztítva, mennyire elhasználódott. A tapasztalat az, hogy a törölközőket sokkal tovább használják a kelleténél, sokszor még magas színvonalú szállodákban is előfordul, hogy selejtezésre érett dörzsáru van használatban, amelyen a vendég teljes joggal háborodik fel.

A törölközőket az ipari mosodák minimum 60 fokon mossák, fehérítik, jó esetben optikázzák, majd magas hőfokon szárítják. A terméknek elég vastagnak, ugyanakkor gyorsan száradónak kell lennie, ezt a duplán hurkolt, 20/2-es szövéssel bíró, 100% pamut-frottír anyagok tudják biztosítani. Fontos emellett, hogy a kikészítés tökéletes legyen, az anyag ne deformálódjon és a puhaságát sokáig megőrizze, bírja az igénybevételt.

1Hosteleknek, panzióknak
Hosteleknek, panzióknak, egy-kétcsillagos házaknak a 400 g/nm-es, duplán hurkolt, optikai fehér törölközőket ajánljuk, mert ezek árfekvése nagyon kedvező, ugyanakkor a minősége szinte jobb az elvártnál. Kétféle méretet javaslunk: 70x140 cm-es törölközőt és 50x100 cm-es kéztörlőt. Kádkilépőnek a 650 g/nm-es, 50x60 cm-es terméket kínáljuk.
23 és 4 csillagos szállodai frottír termékek

A négycsillagos és négycsillag superior minősítéssel bíró hotelek részére olyan prémium minőségű pamut-frottír dörzsárut ajánlunk, amelyek alapanyaga 100% pamut, szintén 20/2-es szövéssel készült, 60 fokon mosható, de valamivel vastagabb, 450-500 g/nm-es. A fürdőbe lépve a vendég azonnal észreveszi a csillogóan fehér, tökéletesen puha, prémium minőségű törölközőket. Annak ellenére, hogy bizonyos anyagok, pl. smink festékek, nehezen távolíthatók el teljesen foltmentesen, a vendégelégedettség emelésére érdemes a 30x30 cm-es arctörlőket is rendelkezésre bocsájtani.

Háromcsillagos partnereink számára a 420 g/nm-es, 20/2-es szövésű, duplán hurkolt prémium minőségű törölközőket ajánljuk. Ezek a termékek nem közepesen vastagok, gyorsan száradnak és az igénybevételt is jól tűrik. A szokásos méretek mellett wellnessrészleg esetén érdemes külön 100x150 cm-es wellness törölközőket beszerezni, így a vendég nem viszi le a szobában elhelyezett textíliát a szaunába, medence mellé.

35 csillagos szállodai frottír termékek
Ötcsillagos luxusszállodáknak 100% prémium pamutfonalból készült 550-600 g/nm-es, kimondottan vastag, prémium textíliákat szállítjuk. A legelegánsabb, legszebb hatást keltő termékek, amelyek hímzéssel, bordűrrel ellátva tökéletes illeszkednek a fürdő eleganciájához és a legigényesebb vendég elvárásainak is megfelelnek.
4Szaunalepedők

Fontos kiemelni, hogy a szaunázás csak waffle anyagból készült szaunatörölközővel komfortos. Semmilyen más alapanyag nem képes a levegőt átengedni, a nedvességet pedig egyúttal magába szívni és megtartani, ezért a lepedő alapanyagok nem alkalmasak erre a célra. Hamar eláznak, a szaunából kilépve pedig egy pillanat alatt kihűlnek és kellemetlen érzést keltenek. A hagyományos frottír törölközők pedig a szaunában túlságosan felforrósodnak és nem képesek ellátni a feladatukat.

Az optimális szaunalepedő méret 100x160 cm.

Kérjen ajánlatot még ma!